Con

KvK nr: 68564376              BTW nr: NL 857 49 97 13 B01

bel snel

Europa verordening AVG per 25 mei 2018


Vanaf 25 mei 2018 is de GDPR (General Data Protection Regulation) van kracht.


Gegevens in bezit van GET-AANDERS worden UITSLUITEND gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn aangelegd.  Gegevens worden NIET aan derden verstrekt.

Alle gegevens worden beheerd door Marc van de Riet, secretaris.

Controle door J.Frans Jacobs, voorzitter.

Opdrachtgevers waarmee GET-AANDERS een overeenkomst of contract heeft afgesloten, c.q. contact heeft gehad ;  graag het volgende: 

Deze overeenkomsten/contracten zijn bij de secretaris opgeborgen en niet voor derden beschikbaar. GET-AANDERS gebruikt deze overeenkomsten/contracten uitsluitend om aan te tonen dat er een overeenkomst bestaat voor een optreden met prijsafspraak en andere voorwaarden en voor verdere onderlinge communicatie zover als wenselijk/noodzakelijk.

Vragen of wensen ? neem dan contact op met Marc van de Riet (secretaris) of J. Frans Jacobs (voorzitter).

Personen die op ons beeldmateriaal voorkomen:

Personen die op de door GET-AANDERS geregiseerde en in opdracht opgenomen video en fotoclips worden getoond gaan ermee accoord  dat hun beeldmateriaal  wordt gebruikt voor uitzending via de media. 

Personen die VOOR 25 mei 2018 spontaan op beeldmateriaal zijn opgenomen tijdens optredens van GET-AANDERS en daar bezwaar tegen hebben, gelieve zich te melden bij Marc van de Riet of J, Frans Jacobs.

Diverse fotoclips zijn opgenomen met beeldmateriaal van PIXABAY en andere  fotografen. 

Hiervoor zijn de respectievelijke aanbieders verantwoordelijk

GET-AANDERS  wil voldoen aan ALLE regels van de wet  "General Data Protection Regulation". Deze wet is nogal ingewikkeld, zeker voor verenigingen. Mochten er daarom nog vragen of wensen zijn, neem dan per omgaande contact op met.

Namens GET-AANDERS

Arno Voorst

J. Frans Jacobs

Lerau van Deijck

Marc van de Riet